Twee jaar geleden, had ik een dol idee - laten we mijn eigen blog in Nederland schrijven. Tja - wat een prachtige een geweldig idee! eerlijk gezegd was ik te lui om deze blog te zorgen ik had te veel tijd om mijn handen met COVID daarom het is alleen maar mijn eigen schuld.

Eigenlijk deed ik bijna niks om mijn Nederland te verbeteren! Nou dat is niet helemaal waar en er was een punt die ik heb erover nadachten.

In het begon van 2023 had ik een grote mooie reis omheen zuidoost Azië (AKA the golden triangle), tijdens mijn reis vroeg ik mezelf waarom verliet ik mijn favoriete taal? Ik geniet van leren en misschien voelde ik me vastgelopen!

Het feit is dat traditionele cursussen werkt bij me niet. Dan besloot ik op dat moment dat ik ga de beroemde inburgeren toets doen, maar ik zou bij mezelf en mijn eigen methode leren. Het is niet verplicht voor mij om die toetsen te doen, maar ik vond het als een goeie manier die ik mijn taalvaardigheid te verscherpen.

Ik ben erg blij om te delen dat ik al deze tests in de eerste keer heb geslaagd. Nou, het was niet zo moeilijk als ik dacht en terwijl studeerde ik had ik mijn eigen methode ontwikkeld.

Wat is er aan de hand? Van een A1-A2 student die te veel cursussen en methoden probeerde aan mijn eigen zelfstudie methode die ik nou willen delen.

Ik ben nog steeds van mening dat elke persoon zijn eigen methode moet vinden om te proberen fouten te maken. Dus neem al van wat ik zeg met een “korreltje zout”!.

In het volgende artikel zal ik je vertel over elke van de cursussen en methoden die ik heb geprobeerd en wat me verbaasde over elk ervan.